06 februari 2021

Woensdag 10 februari:

Vanaf vandaag zal Regiotaxi Haaglanden weer volledig te weg op gaan. 

Dinsdag 9 februari:

Vandaag rijdt Regiotaxi Haaglanden alleen voor noodzakelijke ritten. Vanaf morgen, woensdag 10 februari, zal Regiotaxi Haaglanden weer volledig de weg op gaan. U kunt uw ritten ook weer online reserveren.

Maandag 8 februari:

Regiotaxi Haaglanden zal vanaf dinsdag 9 februari weer voorzichtig op starten. Alleen voor noodzakelijke ritten zal de Regiotaxi Haaglanden de weg op gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afspraken in het ziekenhuis, dokter, vaccinatie of begrafenis. Bij de ritreservering kunnen zij u hierin adviseren.

Zondag  7 februari:

De weersverwachtingen voor maandag 8 februari zijn niet al te best. Daarom is besloten om ook morgen niet te gaan rijden. Maandag, in de loop van de dag, zal opnieuw bekeken worden of het veilig is om dinsdag weer de weg op te gaan.

Zaterdag 6 februari:

Het KNMI heeft vanaf middernacht en de hele zondag code rood afgegeven voor heel Nederland. Rijkswaterstaat roept weggebruikers op om vanaf zaterdagavond niet de weg op te gaan. 

Met dit in het vooruitzicht heeft Regiotaxi Haaglanden besloten om zondag 07-02 niet te gaan rijden. Alle mensen die voor zondag een rit hebben gereserveerd, worden gebeld om de rit te verplaatsen. 

Het is wel mogelijk om voor aankomende week ritten te reserveren. Zondagavond / maandagochtend zal opnieuw gekeken worden of de uitvoering van Regiotaxi Haaglanden maandag weer opstart.