U kunt telefonisch of online reserveren.

Per telefoon: reserveer de Regiotaxi minimaal 1 uur van tevoren. Bel dan 088 9666 000 tussen 06:00 en 01:00 uur en houdt uw Regiotaxipas bij de hand.

Reserveer ook direct uw terugrit. Zo kan de vervoerder de ritten beter inplannen en lange wachttijden vermijden.

Geef altijd uw telefoonnummer - liefst uw mobiele telefoonnummer - op. Dan kunnen wij u bellen voordat de taxi aankomt. U helpt ons enorm als u binnen de aangegeven tijd bij de buitendeur staat. Bij een flat of verzorgingshuis betekent dit de deur bij de centrale hal. Ook de ingang van een ziekenhuis, winkelcentrum en (bus)station zien wij als 'deur'.

Online: reserveer de Regiotaxi minimaal 2 uur van tevoren.
Voor het online reserveren van Regiotaxi heeft u uw pasnummer nodig en een wachtwoord. Het pasnummer staat op uw Regiotaxipas. Reserveert u voor de eerste keer online? Vraag dan uw wachtwoord aan door uw pasnummer in te vullen en te klikken op 'wachtwoord opnieuw instellen'. U ontvangt dan op uw e-mailadres een tijdelijk wachtwoord. Dit wachtwoord past u aan. Is uw e-mailadres niet bij ons bekend of wilt u deze wijzigen? Neem dan contact op met het informatienummer 088 9666 011.

Soms zit het flink tegen: files, een drukke spits, evenementen en het weer. Sommige locaties zijn dan zelfs onbereikbaar. Het callcenter adviseert u over ophaaltijden en bijzonderheden op de weg.

Rijtijden

U kunt zeven dagen per week reizen, tussen 06.00 uur en 01.00 uur de volgende dag. Uitzondering hierop is Oudejaarsavond, dan start de laatste rit om 20.00 uur.