U kunt uw rit telefonisch, online of via de Regiotaxi Haaglanden App reserveren.

Per telefoon

Reserveer de Regiotaxi minimaal 1 uur van tevoren. Bel dan 088 9666 000 tussen 06:00 en 01:00 uur en houd uw Regiotaxi-pas bij de hand. Geef altijd uw telefoonnummer, het liefst uw mobiele telefoonnummer. Dan kunnen wij u bellen voordat de taxi aankomt. Reserveer ook direct uw terugrit. Zo kan de vervoerder de ritten beter inplannen en lange wachttijden vermijden.

Als u al weet dat u een bepaalde reis wilt maken, reserveer dan zo vroeg mogelijk. Als u de rit korter dan vier uur vooraf reserveert, kan het zijn dat u niet op de gevraagde tijd kunt reizen. De telefonist vertelt u wanneer u wel kunt reizen. Dat mag maximaal twee uur eerder of later zijn dan de tijd die u wilde.

Reist u tussen 06:00 en 08:00 uur, dan moet u de rit op de dag ervoor reserveren vóór 22:00 uur. Bent u in een ziekenhuis in een van de Haaglanden-gemeenten, dan belt u 30 minuten voordat u opgehaald wilt worden. Ritten met aankomstgarantie, OV-aansluitritten en groepsritten moet u minimaal 24 uur van tevoren bestellen. Lees de spelregels met de uitleg over deze ritten.

Soms zit het flink tegen: files, een drukke spits, evenementen en het weer. Sommige locaties zijn dan zelfs onbereikbaar. Het callcenter adviseert u over ophaaltijden en bijzonderheden op de weg.

Online

Reserveer de Regiotaxi minimaal 2 uur van tevoren.

Voor het online reserveren van de Regiotaxi heeft u uw pasnummer nodig en een wachtwoord. Het pasnummer staat op uw Regiotaxi-pas. Reserveert u voor de eerste keer online? Vraag dan uw wachtwoord aan door uw pasnummer in te vullen en te klikken op 'wachtwoord opnieuw instellen'. U ontvangt dan op uw e-mailadres een tijdelijk wachtwoord. Dit wachtwoord past u aan. Is uw e-mailadres niet bij ons bekend of wilt u deze wijzigen? Neem dan contact op met het informatienummer 088 9666 011.

Regiotaxi Haaglanden App

De app vindt u in de Google Play store (Android) of App store (Apple). Met de App kunt u:

  • een rit bestellen naar een adres waar u vaker heengaat
  • op de dag van de rit zien hoe laat de taxi bij u is
  • alle ritten zien die u al gereserveerd hebt
  • de rit met Regiotaxi Haaglanden beoordelen.

Rijtijden

U kunt zeven dagen per week reizen, tussen 06.00 uur en 01.00 uur de volgende dag. Uitzondering hierop is Oudejaarsavond, dan start de laatste rit om 20.00 uur.